contact: +40 734 660 673

Vrei sa intalnesti liderii industriei maselor plastice? Te asteptam la EXPO PLAST 2017

SMC ROMANIA – liderul in furnizarea de echipamente pneumatice, hidraulice si electrice pentru automatizari industriale din Japonia prezenti in Romania

SMC ROMANIA

SMC Romania face parte din grupul SMC CORPORATION (Japonia), cel mai important producator si distribuitor mondial de echipamente pneumatice si electropneumatice pentru automatizari industriale, cu o cota de piata pentru aceste produse de peste 30% la nivel mondial si de 60% in Japonia.

In plus, prin diversificarea permanenta a productiei, grupul SMC a devenit in prezent un furnizor important de filtre indusriale, aparatura pentru industriile de proces, senzori si traductoare, componente pentru vacuum inalt, echipamente pentru controlul temperaturii, echipamente pentru eliminarea sarcinilor electrice statice, cilindrii hidraulici si actuatori electrici. Gama de fabricatie a grupului SMC cuprinde peste 12 000 produse de baza, realizate in circa 700 000 de variante constructiv-functionale, cu o rata de crestere de 50 I 100 produse noi pe an.

Prezenta de 21 de ani in Romania, SMC si-a creat o retea ampla ce cuprinde filiale si birouri de vanzari proprii in Craiova, Timisoara, Arad, Cluj-Napoca, Barlad, Iasi, Bacau, Pitesti, Braila si Sibiu si un numar de distribuitori autorizati ce acopera intreg teritoriul.


LUBEXPERT ROMANIA – aduce la EXPO PLAST gama lubrifiantilor industriali Mobil pentru industria prelucratoare

LUBEXPERT ROMANIA

Acesti lubrifianti indeplinesc si chiar depasesc cerintele celor mai importanti producatori de utilaje si au aprobarile celor mai multi dintre ei. Produsele din gama Mobil SHC™ sunt uleiuri sintetice de performanta superioara create special pentru a face fata celor mai severe aplicatii. Mai multe detalii despre aceste produse, si nu numai, pot fi aflate direct de la specialistii Lubexpert Romania prezenti in cadrul EXPO PLAST.

Lubexpert Romania distribuie produse de inalta calitate marca Mobil: lubrifianti pentru diverse aplicatii industriale, unsori, lubrifianti de motor si transmisie pentru autoturisme si camioane, lichid de frana, antigel precum si multe alte produse speciale. De asemenea, furnizeaza servicii complete de asistenta tehnica pre si post vanzari.


Ensorce – specialisti in achizitia de energie

ENSORCE

Ensorce este prima companie specializata pe achizitia de energie din Romania care reprezinta exclusiv interesele consumatorilor si care utilizeaza licitatiile electronice. Utilizand o metoda testata atat pe pietele de energie din Europa cat si in Romania, compania vine in ajutorul partenerilor sa economiseasca intre 5 si 26% la costurile de energie fata de cea mai avantajoasa oferta in categoria lor de consum.

Rezultate - 68 Parteneri, 3.5 M EUR achizitii, 470.000 EUR economii

De ce Ensorce?

  • SOLUTIE – prin care partenerii companiei isi pot reduce cheltuielile legate de achizitia energiei electrice, contribuind la cresterea competitivitatii.
  • EXPERTIZA – specialistii companiei asigura expertiza necesara derularii intregului proces de achizitii, oferind suport consumatorilor pe tot parcursul proiectului.
  • PROCEDURI AUTOMATIZATE ONLINE IN TIMP REAL – compania deruleaza licitatiile prin mijloace electronice, garantand rezultate remarcabile si o competitie acerba intre furnizori.


INTERPART PRODUCTION – know-how, tehnologie si calitate germana

INTERPART PRODUCTION

Interpart Production este companie romaneasca de injectie mase plastice, cu o capacitate de productie formata din 32 de masini de injectie de la 35 pana la 650 tone forta de inchidere.
Compania produce pentru clientii sai matrite de inalta calitate, garantate 1.000.000 de inchideri, in cadrul sculariei proprii.
Domeniul principal este industria auto, pentru care compania detine certificarea ISO TS 16949, ISO 9001 si ISO 14001.

In anul 2004 Banuinvest, impreuna cu Fondul de Investitii SEAF - companie americană specializată în investitii pe piete care au nevoie de capital - au pus bazele companiei Interpart Production, specializată în tehnologia injectiei de mase plastice, vopsirea si decorarea maselor plastice, precum si montajul acestora în subansamble.LANDAU IMPEX – solutii complete

LANDAU IMPEX

Firma Landau reprezinta in Romania si ofera consultanta, vanzari, scolarizari si service pentru:

  • SML: linii de (co)extrudare filme si folii PE, PP, PS, PMMA, ABS, PC, PET, PET reciclat, peliculizare si laminare prin co-extrudare, masini de extrudat multifilamente polipropilena, sisteme de infasurare filme/folii;
  • Suteau-Anver: prese de stantare mecanice si hidraulice pentru materiale flexibile si compozite (burete si alte spume, garnituri, cauciuc etc.), masini de laminat, stante rotative;
  • Grauff: masini de reciclat - tocat poliuretan (fulgi, taitei);
  • Baeumer: masini de debitat spuma poliretanica moale sau rigida, vata minerala, spuma PE sau fenolica, cauciuc sintetic, pluta - masini orizontale, verticale sau pe contur.


VIBA SPA – 40 de ani de experienta in crearea polimerilor termoplastici

VIBA SPA

Compania VIBA este bine cunoscuta pentru atentia considerabila acordata inovatiilor si cerintelor pietei. Sa ofere produse de calitate si solutii personalizate – acesta a fost angajamentul companiei de peste 40 de ani. Companiile din grup sunt lideri in fabricarea loturilor pentru polimeri termoplastici, contribuind la formarea marcii VIBATAN® ca una apreciata in intreaga lume.

VIBA produce aditivi, culori, alte produse si efecte speciale pentru toate tipurile de polimeri termoplastici.


Expo Plast