De ce sa fii expozant

Acasa » Expozanti » De ce sa fii expozant

EXPO PLAST este singura expozitie din Romania care prezinta produsele, echipamentele si tehnologiile de ultim moment pentru industria de prelucrare a materialelor plastice. Evenimentul este organizat de Euroexpo, Asociatia Patronala a Prelucratorilor de Mase Plastice (ASPAPLAST).

EXPO PLAST 2018

► Se pozitioneaza ca evenimentul principal din Europa de Sud-Est pentru industria de mase plastice;
► Vine ca o confirmare a unei industrii in plina dezvoltare in Romania;
► Dezvoltam sectorul materiilor prime si materialelor: bio-polimeri si bio-compozite
► Continuam dezvoltarea colaborarii cu industria automotive si ne dorim sa aducem fata in fata producatorii de componente cu principalii beneficiari;
► Atragem vizitatori din Europa de Vest prin intermediul unei comunicari atent targetate catre institutii si asociatii de profil, coroborate cu incercarea stabilirii de intalniri directe intre producatori de peste hotare si furnizori romani.
► Ducem evenimentul in zona 4.0 a industriei si atragem liderii din industrie;
► Prezentam cele mai recente tendinte in domeniu: echipamente si utilaje cu accent pe eficienta energetica, scaderea costurilor de fabricatie, solutii si aplicatii pentru digitalizarea fluxului de productie.
► Timp de 4 zile aveti ocazia unica de a efectua o analiza la zi a domeniului, puteti identifica si demara parteneriate de durata

Astfel ca, oricare ar fi scopul prezentei dumneavoastra la targ – demonstratii ale echipamentelor, aplicatiilor si tehnologiilor, prezentare si lansare de produse noi, cresterea brand awareness-ului, dezvoltarea portofoliului de clienti, incheierea unor parteneriate sau a unor contracte de vanzare, EXPO PLAST 2018 este targul unde puteti atinge aceste obiective.

Fii prezent la EXPO PLAST 2018, cea mai mare platforma de business din domeniul prelucrarii maselor plastice din Romania, si conecteaza-te cu industria!

Contacteaza directorii de proiect, Anca Dinu, la adresa de e-mail:anca.dinu@euroexpo.ro, la numarul de telefon 0734.660.673 sau Daniela Cosmoiu la adresa de e-mail: daniela.cosmoiu@aspaplast.ro, la numarul de telefon 0756.015.503

2018-04-10T08:35:50+00:00