contact: +40 734 660 673

EXPO PLAST SIBIU 2017 – Primele informatii din partea expozantilor

ALBIS PLASTIC – 50 de ani de experienta in materia prima pentru industria maselor plastice. Rezultatele sunt prezentate la EXPO PLAST SIBIU

albis

ALBIS PLASTIC este una dintre companiile de top din Europa in distribuția si compoundarea termoplasticelor tehnice. Prin gama de produse distribuite a celor mai cunoscuti producatori la nivel mondial (BASF, Covestro, Ineos Styrolution, Lyondell Basell), ALBIS ofera industriei procesatoare de materiale plastice o paleta diversa de granule de inalta performanta, dar si solutii de compoundare si coloranti. Echipa locala de vanzari a ALBIS este una dintre cele mai mari in industria maselor plastice.

ALBIS PLASTIC Romania SRL a fost infiintata in decembrie 2007, continuand strategia de dezvoltare regionala a firmei germane ALBIS PLASTIC GMBH. Astfel, ALBIS a reusit sa implementeze servicii si produse de calitate si know-how tehnic in Romania, Bulgaria si Moldova, folosind cele trei depozite constituite la nivel national (Timisoara, Sibiu, Bucuresti) dar si reteaua internationala de depozite.
Principalele industrii in care activeaza compania sunt: Automotive, Electrica & Electronica, Bunuri de larg consum si Ambalaje, Industria Medicala.

albis


PACOSAR SERVICES – Prezinta un produs unic pentru injectie si suflare

PacosarRAPID INJECT RI 500 este un Polipropilen tehnic ameliorat, unic in industria termoplastica. Acest produs inovator, schimba caracteristicile de topire si racire ale PP si HDPE, imbunatatind productivitate in injectie plastica (pana la 40% la PP si 20% la PEHD).
RAPID INJECT RI 500 poate fi folosit in orice industrie utilizand PP si PE prin injectie/suflare, in special la produsele care necesita un timp de racire ridicat.

Certificari:
FDA, EFSA, REACH, RoHS, European Pharmacopoeia
PACOSAR SERVICES este distribuitor exclusiv pentru Europa de Est al produsului RAPID INJECT RI 500 creat de producatorul francez JMPolymer. Pentru mai multe detalii tehnice despre produs - www.pacosar.com/rapid-inject


BAUER KOMPRESSOREN – Noua serie de compresoare BAUER VERTICUS in premiera in Romania doar la EXPO PLAST

BAUER KOMPRESSOREN

Compania prezinta pentru prima data in Romania, in cadrul EXPO PLAST SIBIU, noua serie de compresoare BAUER VERTICUS care a fost introdusa pe piata mondiala chiar in acest an.


Noua serie MINI-VERTICUS & VERTICUS restabileste standardele sistemelor stationare de compresoare la presiune inalta. Acestea combina calitatea si fiabilitatea predecesorilor cu un design complet nou, operare semnificativ mai silentioasa si optiunea de conectare a sistemului la un smartphone cu B-APP. B-DETECTION - noul sistem integrat de monitorizare a calitatii gazelor conform limitelor de toxine definite in aer si gaz. Noile produse ofera un design ergonomic si usor de utilizat.
Compresoarele noi sunt concepute pentru comprimarea aerului, a azotului si a gazelor rare - ca modele de etansare la gaz - ele pot fi de asemenea furnizate ca sisteme de rapel de presiune de admisie.

Totodata, compania va mai expune un controler dedicat pietei de mase plastice - BAUER FIRST CLASS CONTROLLER FCC5 pentru injectare de GAZ in mase plastice.


FCC 5 - Panou de comandă pentru tehnologia de injecție a gazului de la 5 la 400 bar
Cea de-a cincea generatie de controlere BAUER este usor de instalat si are o comanda intuitiva..

Datorita software-ului optimizat, operatiile si posibilitatile tehnice au fost imbunatatite decisiv, cu noi caracteristici, inclusiv backup de date proces, diagnosticare la distanta sau personalizarea modului de control pentru a satisface cerintele componentei corespunzatoare.
Supapa proportionala poate fi instalata separat de panoul de comanda, de ex. direct pe matrita, pentru a reduce lungimea furtunului si, prin urmare, cantitatea de azot consumata.


PATRASCU&GANE ENGINEERING – Materiale revolutionare folosite in produse de inalta calitate

pge

Odata cu cresterea volumului si cerintelor in injectia de mase plastice, mai ales a celei din domeniul automotive, FIPA a creat o gama de ventuze din materiale revolutionare, pentru aplicatii la temperaturi inalte, pana la 160° C, precum si pentru piesele din plastic care urmeaza a fi vopsite.
Aceste materiale sunt Silicone free si Low Marking, in acest fel eliminandu-se aproape in totalitate amprentele aparute pe piese in timpul manipularii

Forta, Versitalitate, Rapiditate
3 cuvinte care definesc noile bride de la AMF. Fie ca e vorba de prelucrari mecanice sau fixarea matritelor de injectie, NOILE BRIDE Modulare satisfac cele mai ridicate cerinte ale clientilor.BARRIER VACUUM BAGS – Producator autohton de pungi pentru vidat (pungi vacuum multistrat)

barrier

Ambalajele inteligente sunt un punct esential in oferta Barrier Vacuum Bags, pentru piata din Romania un element de noutate adus de companie fiind pungile pentru vid - pungi multistrat (5-11 straturi) cu bariera controlata, destinate ambalarii produselor pe masinile de vidat, cu atmosfera modificata sau ambalare sub vid. Se pot fabrica si dimensiuni atipice, pe trei tipuri: pungi pentru vidat gofrate, netede subtiri si netede groase.

Pungile pentru vid sunt produse in fabrica proprie, respectand standardele tehnice de productie pentru un consum eficient de energie si verificarea calitatii si a sudurilor specifice. Acestea sunt alegerea perfecta pentru gatire in Sous-Vide si pentru utilizarea impreuna cu masinile de vidat cu aspiratie externa.

albis


ALBIS PLASTIC – 50 de ani de experienta in materia prima pentru industria maselor plastice. Rezultatele sunt prezentate la EXPO PLAST SIBIU

tenrom

Compania TENROM este prima de profil din Romania care ofera un suport tehnic pentru echipamentele de curatenie din 4 puncte ale tarii, prin echipe mobile de service: Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi, Timisoara.

Ca o noutate, compania ofera pentru prima data in istoria brandului Tennant in Romania inchirieri de echipamente profesionale de curatenie. Inchirierea utilajelor de curatenie se realizeaza din Bucuresti sau Cluj-Napoca cu suport complet privind livrarea, instalarea si instruirea. In cadrul chiriei, clientii nostri beneficiaza de consumabile, service si revizii gratuite.
Tot ca element de noutate pentru piata curateniei industriale, TENROM este centru de reconditionare a echipamentelor TENNANT pentru Centrul, Estul Europei si Rusia.

Portofoliul de echipamente profesionale si industriale de curaţenie al companiei TENROM este alcatuit din: echipamente industriale de curatenie pentru spalat pardoseli, echipamente industriale de maturat, aspiratoare industriale sau maturatori stradale.


Expo Plast