Testimoniale – Expo Plast

Acasa » Expozanti » Testimoniale – Expo Plast

„Ne bucuram sa revenim ca expozanti la EXPO PLAST, dupa trei ani, si suntem incantati de mutarea expozitiei la Sibiu, chiar in “inima tarii”. Ca reprezentanti ai firmei ARBURG, unul dintre cei mai mari producatori mondiali de masini de injectie, la EXPO PLAST vom prezenta echipamente din noile game, precum si solutii integrate de automatizare. Cu o locatie centrala, Sibiul este usor accesibil si suntem convinsi ca la targ vor veni specialisti atat din vest, cat si din sudul tarii, zone puternic industrializate in domeniul maselor plastice.

Toti cei care ne vor vizita, vor avea ocazia sa discute si sa afle noutati despre unul dintre subiectele de mare interes, Industrie 4.0.

Deasemenea, in standul nostru vor fi prezenti si alti parteneri, a caror produse ne va face mare placere sa le prezentam, doarece contribuie la eficientizarea si calitatea procesarii maselor plastice.

Va asteptam cu drag la EXPO PLAST SIBIU!”

Irina Nicola, Sales Managing Director - Plastic Technology Service
Participarea la EXPO PLAST SIBIU, credem ca reprezinta atat pentru HITARO PLASTIC MACHINES, dar si pentru ceilalti expozanti, o oportunitate de a-si consolida imaginea si pozitia pe piata.

Consideram o idee imbatabila organizarea ecestei expozitii intr-un oras complex ca Sibiul – aflat in plina expansiune economica. Dupa cum bine stim, în oras dar si in vecinatatea acestuia există companii importante care au un vast domeniu de activitate. Iar faptul ca Sibiul este un „nod” de legatura atat pentru principalele orase ale Romaniei cat si pentru tari cu renume European (Germania, Italia, Austria), nu face decat sa aduca un plus valoare pentru alegerea strategica a locatiei in care se va desfasura EXPO PLAST 2017.

Ca de fiecare data firma HITARO PLASTIC MACHINES – distribuitorul oficial si partenerul service in Romania, al celui mai mare producator de masini de injectie, Haitian International Ltd., va fi prezenta si in acest an la EXPO PLAST considerat cel mai mare targ de profil din Romania.

Prin participarea la EXPO PLAST 2017, HITARO PLASTIC MACHINES va prezenta celor interesati, echipamente si solutii la cel mai inalt nivel tehnologic existent pe piata, in conditii avantajoase si personalizate in functie de cerintele fiecarui client.

„Dezvoltarea tehnologica semnificativa a echipamentelor Haitian, consta in reducerea consumului de energie electrica. Acesta a fost unul dintre obiectivele principale pentru cei care au realizat utilajele HAITIAN. Obiectiv de altfel atins, prin echiparea masinilor in dotare standard cu servomotor asistat de catre inverter.

HITARO PLASTIC MACHINES promite ca va fi prezent la EXPO PLAST 2017 cu surprize tehnologice, dar si cu disponibilitatea specialistilor sai, care vor putea aborda subiecte pe tema prezentului eveniment si care vor putea raspunde la intrebarile celor interesati de echipamentele pentru industria de procesare mase plastice.

Un citat celebru putem spune ca este motto-ul echipei HITARO PLASTIC MACHINES: “Sa formezi o echipa, e doar inceputul, sa ramai impreuna este progresul, sa lucrezi impreuna este succesul” De aceea, echipa HITARO doreste sa multumeasca tuturor celor care le acorda incredere: vizitatorilor, clientilor, colaboratorilor si nu in ultimul rand, celor care le-a oferit posibilitatea de a participa la acest grandios eveniment.”

Echipa “HITARO PLASTIC MACHINES”, Hitaro Plastic Machines

„Prof. dr. ing. Fetecau Catalin – Universitatea ‘Dunarea de Jos’ din Galati Participam pentru prima data la EXPO PLAST, cu bucurie si speranta conectarii expertizei cercetatorilor din cadrul Centrului de Excelenta Prelucrarea Polimerilor de la Universitatea “Dunarea de Jos” din Galati la problematica si preocuparile specialistilor din mediul industrial. Vom prezenta atat competentele si directiile de cercetare in care excelam cat si oportunitatile de dezvoltare a prelucrarii materialelor plastice in zona de S-E a Romaniei.
Felicitari organizatorilor care au creat oportunitatea unui brainstorming benefic pentru producatori, cercetatori si consumatori!
Sa ne vedem cu bine la EXPO PLAST SIBIU!”

Prof. dr. ing. Fetecau Catalin, Director stiintific al Centrului de Excelenta Prelucrarea Polimerilor Universitatea ''Dunarea de Jos
„Ne bucuram pentru initiativa de a organiza Expo Plast la Sibiu. Consideram ca aceasta oportunitate raspunde noilor realitati ale industriei maselor plastice din Romania. Vom fi prezenti cu produse si concepte de ultima generatie pentru industriile pe care le servim, respectiv cea a componentelor auto, electronica si electrotehnica, ambalajelor alimentare si medicala. Prin prezenta noastra si a partenerilor nostri, suntem convinsi ca vom contribui la realizarea unei editii de succes. Va asteptam la Sibiu!”
Bogdan Dumitrescu, Managing Director, Albis Plastic SRL
„Participam la EXPO PLAST Sibiu 2017 pentru ca traditia unei expozitii nationale de profil trebuie sa continue, toate firmele si persoanele interesate in acest domeniu dinamic, in continua crestere trebuie sa fie in contact cu ultimile noutati si tehnologii. Apreciem organizarea EXPO PLAST la Sibiu, pentru ca ne pozitioneaza in respectul nostru echidistant pentru clientii din vest si sud-est la o egala distanta, stiind ca vor aprecia acest gest, vor fi oaspetii acestui eveniment si vom avea un record de vizitatori. Felicit organizatorul EUROEXPO si ASPAPLAST pentru asumarea impreuna cu noi a unei noi locatii, care inseamna eforturi deosebite, dar avand ca obiectiv un contact direct cu toti partenerii nostri.
Noi Engel cel mai important producator european in domeniu, vom participa cu echipamente si aplicatii care sigur vor inspira industria din Romania catre viitor. Temele noastra vor fi: economia de energie, automatizarea proceselor, tehnologii inovative si cost redus, totul care functioneaza in concordanta cu conceptul Industry 4.0”
Sora Sergiu, Executive Manager, ENGEL Injectie S.R.L.

„Anul acesta, EXPO PLAST se muta la Sibiu!

ASPAPLAST (Asociatia Prelucratorilor de Mase Plastice din Romania) va invita sa participati la cea de-a 6-a editie a EXPO PLAST, care va avea loc intre 21-24 noiembrie 2017, in Centrul Expozitional REDAL EXPO Sibiu!

Suntem bucurosi sa constatam interesul in crestere al companiilor romanesti din sectorul prelucrarii maselor plastice pentru organizarea acestei noi editii a EXPO PLAST la Sibiu, zona puternic dezvoltata din centrul tarii , unde se poate ajunge usor din orice colt al tarii si unde numeroase companii si-au deschis afaceri si au incheiat parteneriate puternice!

Suntem bucurosi sa constatam ca increderea pe care participantii la EXPO PLAST ne–o acorda noua, organizatorilor, nu a scazut!

Si asta , pentru ca avem o traditie!

De 17 ani, ASPAPLAST organizeaza Targul de Mase Plastice: am inceput in 2000 cu INTERPLAST EXPO, pe care l-am organizat in colaborare cu ROMEXPO si am continuat cu EXPO PLAST, pe care il organizam din 2011 impreuna cu EURO EXPO Fairs.

In calitate de asociatie care reprezinta interesele tuturor companiilor romanesti din sectorul prelucrarii maselor plastic, dar si din sectoare adiacente (reciclare, prelucrare cauciuc si altele) suntem permanent interesati sa promovam atat producatorii romani de diverse componente si articole din mase plastice, cat si celelalte companii distribuitoare de materii prime si auxiliare, echipamente si utilaje pentru prelucrarea maselor plastice si alte servicii.

Asadar, va asteptam la EXPO PLAST – Sibiu, intre 21 si 24 noiembrie 2017!

Pentru ca ne dorim o relansare a industriei romanesti de prelucrare a maselor plastice , sustinem cu tarie acest eveniment si suntem increzatori ca impreuna vom reusi sa reunim sub aceeasi egida cat mai multe companii din sector, astfel incat EXPO PLAST sa devina un eveniment din ce in ce mai cautat de specialistii din tara si din strainatate!”

Ing. Marcel Diaconu, Presedinte ASPAPLAST
2018-04-10T08:38:58+00:00