Au fost vandute chiar din prima zi a expozitiei toate utilajele Haitian si accesoriile  prezentate la EXPO PLAST Sibiu de catre Hitaro Plastic Machines, distribuitorul oficial in Romania al producatorului de masini de injectie mase plastice Haitian International LTD.

EXPO PLAST Sibiu, expozitia internationala de produse, echipamente si tehnologii pentru industria de prelucrare a materialelor plastice, confirma inca o data nivelul premium al expozantilor, cat si pe cel al vizitatorilor: Hitaro Plastic Machines, unul din principalii sai expozanti, a vandut chiar din prima zi toate cele trei masini de injectie expuse in stand. Este vorba despre un utilaj Jupiter 450/2230, un Zeres 60/120 si un Mars 120/400, a caror aplicabilitate se regaseste in special in zona automotive, dar si in  alte domenii.

Nu ne asteptam ca toate aceste 3 utilaje, impreuna cu accesoriile expuse, sa fie vandute chiar din prima zi a expozitiei. Clientii sunt dintre cei actuali, care detin o gama de utilaje Haitian, iar faptul ca au optat din nou pentru o astfel de achizitie dupa ce au beneficiat de-a lungul timpului de produsele si serviciile noastre ne demonstreaza inca o data ca utilajele Haitian sunt la mare cautare pe piata romaneasca, dar si ne aflam in topul furnizorilor de echipamente de injectie mase plastice. Cu siguranta, ca in oricare alt domeniu, si pentru noi sunt perioade cu suisuri si coborasuri, dar facem toate eforturile posibile sa imbunatatim de fiecare data intreg procesul evolutiei noastre in Industria 4.0.’’, a declarat Loredana Lixandra, Manager Hitaro Plastic Machines.

Pe langa utilajele de injectie mase plastice, compania comercializeaza si periferice pentru toate tipurile de masini, respectiv termoregulatoare, alimentatoare materie prima, uscatoare si dezumidificatoare, benzi transportoare si, nu in utimul rand, robotii Haitian by Sepro, Haitian Hilectro cu care sunt accesorizate utilajele.

Ne-am bucurat si in editia acestui an a targului EXPO PLAST de prezenta lui Davide Bonfadini, Director de vanzari IMG Italia si administratorul Hitaro Plastic Machines, foarte implicat, de altfel, pe piata din Romania.

Investitii in noul sediu

Noul spatiu inaugurat recent in judetul Ilfov (Bragadiru) si marirea echipei Hitaro demonstreaza extinderea societatii si a brandului Haitian pe piata romaneasca.

„Sediul Hitaro Plastic Machines a fost transferat de curand intr-o locatie mai spatioasa, cu un amplu spatiu pentru piesele de schimb si depozitul pentru utilajele pe stoc. Cred ca si acest aspect ne face sa ne diferentiem cumva de ceilalti furnizori, prin faptul ca Haitian detine un stoc de utilaje, reusind sa onoreze comenzile intr-un timp optim pentru beneficiari. De asemenea, faptul ca am participat si anul acesta la EXPO PLAST Sibiu a fost un aspect pozitiv – care a culminat cu vanzarea utilajelor expuse”, a adaugat Loredana Lixandra.