EXCLUSIV: BGMgroup, singurul producator de placi Alveoplast® din Romania, participa pentru prima data la EXPO PLAST Sibiu!

Cu o experienta vasta in dezvoltarea si productia de ambalaje inovatoare, BGMgroup – fondat de familia Susca in anul 2006 la Arad (foto stanga) – vine in intampinarea cerintelor din industrie prin instalarea primei linii de extrudare a placilor de polipropilena alveolara in Romania. Placile Alveoplast® sunt 100% reciclabile, utilizate in mare parte pentru productia de ambalaje, productia publicitara si nu numai. Versatilitatea materialului confera placilor o gama larga de utilizari.

BGMgroup, prin productia de Alveoplast®, sustine economia circulara si reutilizarea ambalajelor.

Produsele din plastic alveolar sunt usoare, au rezistenta mare la impact, sunt rezistente la umiditate, pot fi inclusiv spalate (ceea ce inseamna ca sunt si igienice), au un numar mare de reutilizari, sunt reciclabile 100%, pot fi utilizate la temperaturi intre -20˚C + 80˚C, au caracter ESD (Electrostatic discharge) si sunt disponibile in diferite culori.

Materia prima are la baza polipropilena – PP cu grosimi intre 2mm si 5 mm, cu diferite densitati – intre 250 gr/m² si 1500 gr/m² – care se selecteaza in functie de rezistenta necesara pentru fiecare produs in parte.

Pentru ca nu absorb apa sau ulei si nu retin praful, produsele din plastic alveolar sunt ideale pentru industria electronica, auto, dar si alte sectoare in care curatenia, rezistenta la umiditate si mecanica sunt foarte importante.

La EXPO PLAST Sibiu, expozitia internationala de produse, echipamente si tehnologii pentru industria de prelucrare a materialelor plastice care are loc intre 12 si 15 noiembrie la Sibiu, ai ocazia sa vezi LIVE gama de produse Alveoplast® si sa discuti direct cu reprezentantii companiei. Descarca invitatia online pentru acces rapid si gratuit la EXPO PLAST Sibiu!