Nu rata cel mai mare targ din industria de mase plastice din Romania - Expo Plast 2017!
Nu vizualizati acest newsletter corect? Apasati aici!.
Expo Plast
Expo Plast

EXPOPLAST SE MUTA LA SIBIU!

In 2017 Expoplast face inca un pas inainte pentru a consolida industria de mase plastice. Am promis ca mergem in zona 4.0 a industriei si, la cererea expozantilor, alegem cel mai bun cadru pentru o confruntare tehnologica intre lideri – Sibiu!

DE CE SIBIU
Expo Plast

► Pentru ca este in “inima” tarii. Este la aproximativ 2 ore de mers cu masina de Pitesti, Brasov, Cluj si 3 ore de condus fata de Timisoara sau Arad.
► Pentru ca este un important nod de cale ferata si dispune de un aeroport international, cu zboruri directe din Germania, Austria, Italia, Anglia si Spania.
► Pentru ca judetul Sibiu, in care traiesc circa 400.000 de oameni, a ajuns in ultimii ani principalul punct de atractie pentru investitorii straini, in special din industria componentelor auto – companii precum Continental, Marquardt Schaltsysteme, Brandl sau japonezii de la Takata, fiind doar cativa giganti din acest domeniu care si-au stabilit baza in Sibiu.

Unde se va desfasura Expoplast Sibiu?
Expo Plast

Amplasat aproape de centrul orasului Sibiu, Redal Expo poate gazdui o gama variata de evenimente, avand o suprafata totala de 3100 mp, ce poate fi impartita in 4 module separate.

Expo Plast

Noteaza in calendar 21 – 24 noiembrie 2017 pentru ca impreuna sa ducem EXPOPLAST in “inima” tarii!


Promisiunea Expoplast 2017:
  • Se pozitioneaza ca evenimentul principal din Europa de Sud-Est pentru industria de mase plastice;
  • Vine ca o confirmare a unei industrii in plina dezvoltare in Romania;
  • Dezvoltam sectorul materiilor prime si al materialelor: bio-polimeri si bio-compozite;
  • Acordam o atentie sporita segmentelor de prelucrare mase plastice, cauciuc si reciclare in cadrul evenimentului;
  • Continuam dezvoltarea colaborarii cu industria automotive si ne dorim sa aducem fata in fata producatorii de componente cu principalii beneficiari;
  • Atragem vizitatori din Europa de Vest prin intermediul unei comunicari atent targetate catre institutii si asociatii de profil, coroborate cu incercarea stabilirii de intalniri directe intre producatori de peste hotare si furnizori romani;
  • Ducem evenimentul in zona 4.0 a industriei si atragem liderii din industrie;
  • Prezentam cele mai recente tendinte in domeniu: echipamente si utilaje cu accent pe eficienta energetica, scaderea costurilor de fabricatie, solutii si aplicatii pentru digitalizarea fluxului de productie.

Expoplast Sibiu – Mergem in zona 4.0 a industriei!

Contact Expo Plast
Parteneri Expo Plast
Primiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.
Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.
Adresa noastra de contact este: expoplast@euroexpo.ro

Demo Metal