Nu rata cel mai mare targ din industria de mase plastice din Romania - Expo Plast 2017!
Nu vizualizati acest newsletter corect? Apasati aici!.
Expo Plast
Expo Plast

Masini si materii prime la EXPO PLAST Sibiu


In acest an EXPO PLAST Sibiu este un eveniment deosebit de complex atat prin prisma companiilor expozante, cat si prin programul de conferinte si workshop-uri.
21-24 noiembrie, Redal Expo este locul unde cererea si oferta in industria maselor plastice vin fata in fata. Tu vei vizita EXPO PLAST 2017?

O parte din companiile expozante se prezinta:

Expo Plast

ARTEM GROUP TRADE & CONSULT - prezinta la EXPO PLAST produsele S.M.R.E Engineering

In calitate de distribuitori ai produselor S.M.R.E. - Italia, (www.smre.it), Artem comercializeaza
- masini de croit si taiat cu lama oscilanta sau jet de apa,
- masini de frezat in 3D,
- masini de lipit cu talpa calda sau de cusut.
Mai multe detalii...
Expo Plast

ALMITECH

In cei peste 15 ani de activitate, ALMITECH s-a dovedit un partener de incredere pe piata romaneasca, reprezentand cu succes producatori de echipamente pentru procesarea maselor plastice si poliuretanilor.
Mai multe detalii...
Expo Plast

CMS SPA

Fondata in 1969 C.M.S. SpA este imaginea CMS Industries, un brand care reuneste doua divizii, cu o cifra de afaceri consolidata de 138 milioane de Euro, patru sucursale si o retea de vanzari si service pentru clienti la nivel mondial.
Mai multe detalii...
Expo Plast

SYNTHESIA GRUP

Synthesia Grup activeaza din 2003 ca distribuitor de materii prime pentru industria de mase plastice, consumabile pentru imprimare si produse chimice. In toti acesti ani, compania s-a dovedit a fi un a fi un partener de incredere furnizind materiale de calitate si servicii competente.
Mai multe detalii...
Expo Plast

NEAGOE FLUOROPOLIMERI

Societatea ofera toata gama de plastice industriale sub forma de bare, placi, tuburi, folii, precum si produse finite uzinate.
Mai multe detalii...
Expo Plast

ERENSOY GIDA VE AMBALAJ MAKINALARI SAN

Compania Erensoy a fost infiintata la Istanbul, in urma cu aproape 100 de ani. Inca de la inceput Erensoy au fost comercianti si reprezentanti ai furnizorilor din intreaga lume in Turcia, Bulgaria, Romania si tarile invecinate, oferind, de asemenea, servicii de vanzari si inginerie pentru convertoare de sticle din plastic, umpluturi pentru bauturi, companii de prelucrare a uleiului comestibil.
Mai multe detalii…


Urmareste in continuare www.expoplast.ro si fii la curent cu noutatile editiei – tehnologiile prezentate, produsele expuse, conferinte, discount-uri exclusive.


21 – 24 noiembrie 2017
Redal Expo SibiuInregistreaza-te ca vizitatorParteneri Expo Plast


Primiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.
Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.
Adresa noastra de contact este: expoplast@euroexpo.ro

Demo Metal