Nu rata cel mai mare targ din industria de mase plastice din Romania - Expo Plast 2017!
Nu vizualizati acest newsletter corect? Apasati aici!.
Expo Plast
Expo Plast

Vrei sa intalnesti specialistii industriei maselor plastice? Te asteptam la EXPO PLAST 2017


Noteaza in agenda perioada 21 – 24 noiembrie si vino la Redal Expo Sibiu. Cele mai importante companii, la nivel national si international, din domeniul prelucrarii maselor plastice te asteapta cu cele mai noi tehnologii si informatii. O parte din expozantii acestei editii se prezinta:

Expo Plast

INTERPART PRODUCTION - know-how, tehnologie si calitate germana

Interpart Production este companie romaneasca de injectie mase plastice, cu o capacitate de productie formata din 32 de masini de injectie de la 35 pana la 650 tone forta de inchidere.
Mai multe detalii...
Expo Plast

VIBA SPA - 40 de ani de experienta in crearea polimerilor termoplastici

Compania VIBA este bine cunoscuta pentru atentia considerabila acordata inovatiilor si cerintelor pietei. Sa ofere produse de calitate si solutii personalizate – acesta a fost angajamentul companiei de peste 40 de ani.
Mai multe detalii…
Expo Plast

LANDAU IMPEX - solutii complete

Firma Landau reprezinta in Romania si ofera consultanta, vanzari, scolarizari si service pentru:
-SML: linii de (co)extrudare filme si folii PE, PP, PS, PMMA, ABS, PC, PET, PET reciclat, peliculizare si laminare prin co-extrudare, masini de extrudat multifilamente polipropilena, sisteme de infasurare filme/folii...
Mai multe detalii...
Expo Plast

LUBEXPERT ROMANIA - aduce la EXPO PLAST gama lubrifiantilor industriali Mobil pentru industria prelucratoare

Acesti lubrifianti indeplinesc si chiar depasesc cerintele celor mai importanti producatori de utilaje si au aprobarile celor mai multi dintre ei. Produsele din gama Mobil SHC™ sunt uleiuri sintetice de performanta superioara create special pentru a face fata celor mai severe aplicatii.
Mai multe detalii...
Expo Plast

SMC ROMANIA – liderul in furnizarea de echipamente pneumatice, hidraulice si electrice pentru automatizari industriale din Japonia prezenti in Romania

SMC Romania face parte din grupul SMC CORPORATION (Japonia), cel mai important producator si distribuitor mondial de echipamente pneumatice si electropneumatice pentru automatizari industriale, cu o cota de piata pentru aceste produse de peste 30% la nivel mondial si de 60% in Japonia.
Mai multe detalii...
Expo Plast

Ensorce – specialisti in achizitia de energie

Ensorce este prima companie specializata pe achizitia de energie din Romania care reprezinta exclusiv interesele consumatorilor si care utilizeaza licitatiile electronice.
Mai multe detalii...


Urmareste in continuare www.expoplast.ro si fii la curent cu noutatile editiei – tehnologiile prezentate, produsele expuse, conferinte, discount-uri exclusive.


21 – 24 noiembrie 2017
Redal Expo SibiuInregistreaza-te ca vizitator

Parteneri Expo Plast


Primiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.
Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.
Adresa noastra de contact este: expoplast@euroexpo.ro

Demo Metal