Nu rata cel mai mare targ din industria de mase plastice din Romania - Expo Plast 2017!
Nu vizualizati acest newsletter corect? Apasati aici!.
Expo Plast
Expo Plast

EXPO PLAST 2017 – solutii complete pentru prelucrarea maselor plastice


Timp de patru zile reunim la Sibiu industria prelucrarii maselor plastice care se va prezenta in fata publicului de specialitate cu cele mai recente produse, inovatii si solutii tehnologice pentru companiile producatoare si distribuitoare de mase plastice.
Noteaza perioada 21- 24 noiembrie si vino la EXPO PLAST SIBIU.

Expozantii acestei editii se prezinta:

Expo Plast

MOVIPLAST – producator de top de ambalaje din polietilena

Infiintata in 1993, Moviplast a ajuns foarte repede in topul producatorilor de ambalaje din polietilena din Romania.
Mai multe detalii...
Expo Plast

Ferry P&C – solutii complete pentru extrudare, termoformare si decorare

Ferry P&C este parte a unui grup de companii Europene prospere „FERRY GROUP” cu valori corporative puternice, valori pe care isi bazeaza activitatile de zi cu zi si actiunile in cadrul companiei: incredere si responsabilitate, profesionalism si inovatie, corectitudine si loialitate.
Mai multe detalii...
Expo Plast

2Mila – parteneri de nadejde in domeniul polimerilor

Cu peste 17 ani de experienta, 2Mila activeaza in domeniul maselor plastice la nivel international. Competentele companiei si implicarea in dinamica tehnicii diferitelor industrii s-au axat intotdeauna pe materialele termoplastice (ETP) si au facut din 2Mila un partener ideal in alegerea unor produse performante si cu privire la compusi de prima clasa sau calitatile materiilor brute industriale.
Mai multe detalii...
Expo Plast

SKY PLASTIC GROUP AG – de la deseuri la materiale plastice secundare

Sky Plastic este un lider European in reciclare si compoundare de materiale plastice. Compania preia deseuri din plastic si le foloseste pentru a produce o gama variata de materiale ce pot fi refolosite. In acest fel, plasticul redevine o resursa variabila putand fi refolosit.
Mai multe detalii…
Expo Plast

AIRO&CO – distribuitor de top pentru produsele actionate cu aer comprimat

De la pasiunea unei singure persoane pentru produsele actionate cu aer comprimat si multa munca a devenit realitate una dintre cele mai serioase firme distribuitoare de echipamente pneumatice din Romania.
Mai multe detalii...
Expo Plast

FAPOLYMERS - serviciu unic de distributie produse

Fapolymers ofera un serviciu de distributie de produse de materii prime si tehnopolymeri de la cei mai cunoscuti producatori petrochimici din Europa si din lume.
Gama de produse include materii prime virgine, off grade si materiale industriale.
Mai multe detalii...


Urmareste in continuare www.expoplast.ro si fii la curent cu noutatile editiei – tehnologiile prezentate, produsele expuse, conferinte, discount-uri exclusive.


21 – 24 noiembrie 2017
Redal Expo SibiuInregistreaza-te ca vizitator

Parteneri Expo Plast


Primiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.
Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.
Adresa noastra de contact este: expoplast@euroexpo.ro

Demo Metal