Nu rata cel mai mare targ din industria de mase plastice din Romania - Expo Plast 2017!
Nu vizualizati acest newsletter corect? Apasati aici!.
Expo Plast
Expo Plast

EXPO PLAST 2017 – de la materia prima la produsul finit, intr-un singur eveniment


La final de noiembrie, industria maselor plastice se reuneste la Sibiu in cadrul unui eveniment complet – EXPO PLAST 2017. Intre 21 si 24 noiembrie liderii domeniului vin la Redal Expo Sibiu, iar companiile expozante incep sa se prezinte.

Expo Plast

AECTRA PLASTICS – excelenta in polimeri

De aproape 20 de ani, Aectra Plastics s-a specializat in distributia de granule de mase plastice tehnice de inalta calitate de la furnizori de renume.
Aectra Plastics face parte din Grupul Hromatka, un grup de distributie consacrat ce deserveste piata europeana de polimeri.
Mai multe detalii...
Expo Plast

ELECTROMAGNETICA S.A. – traditia experientei

ELECTROMAGNETICA este o companie recunoscuta ca producator traditional si furnizor de echipamente de distributie si masurare a energiei electrice, solutii de iluminat cu LED-uri, piese electrice si electronice, piese de injectie metalice si din material plastic, scule si matrite, piese auto, sisteme de siguranta pentru traficul feroviar.
Mai multe detalii...
Expo Plast

ICS Ice Cleaning Systems – experienta mondiala in sablarea cu gheata carbonica adusa in Romania

ICS Ice Cleaning Systems face parte din grupul german ICS Ice Cleaning Systems GmbH care se situeaza in TOP 3 al producatorilor de utilaje de sablare cu gheata carbonica la nivel mondial.
Mai multe detalii...
Expo Plast

PLASTIC SYSTEMS – solutii autohtone la calitate inalta

PLASTIC SYSTEMS S.R.L., societate cu capital privat integral romanesc, si-a propus inca de la infiintare sa se prezinte nu numai ca un simplu furnizor de periferice si echipamente pentru procesarea si reciclarea maselor plastice, ci ca un partener cu care colaboratorii sa gaseasca solutii economice si fezabile la problemele complexe din productie.
Mai multe detalii…
Expo Plast

ECOFRIEND RECYCLING – grija pentru reciclare

ECOFRIEND RECYCLING, cu sediul in Medgidia, Constanta, este o organizatie care protejeaza mediul natural prin colectarea deseurilor de plastic si reciclarea lor folosind masini de inalta tehnologie, reducand astfel impactul negativ asupra mediului.
Mai multe detalii...
Expo Plast

POLITEH SA - experienta si calitatea producatorilor autohtoni

POLITEH SA este o societate comerciala pe actiuni cu capital privat 100% romanesc, infiintata in 1993, fiind specializata in producerea foliilor din polietilena si a produselor din folie. Capacitatea de productie se intinde pe o suprafata de 4000 mp, fiind amplasata in zona industriala de nord a orasului Ploiesti. Amplasarea asigura accesul facil atat din centrul orasului (5 minute) cat si din principalele sosele nationale.
Mai multe detalii...


Urmareste in continuare www.expoplast.ro si fii la curent cu noutatile editiei – tehnologiile prezentate, produsele expuse, conferinte, discount-uri exclusive.


21 – 24 noiembrie 2017
Redal Expo SibiuInregistreaza-te ca vizitator

Parteneri Expo Plast


Primiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.
Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.
Adresa noastra de contact este: expoplast@euroexpo.ro

Demo Metal