Nu rata cel mai mare targ din industria de mase plastice din Romania - Expo Plast 2017!
Nu vizualizati acest newsletter corect? Apasati aici!.
Expo Plast
Expo Plast

EXPO PLAST SIBIU 2017 – Primele informatii din partea expozantilor


La final de noimebrie industria de prelucrare a maselor plastice isi da intalnire la Sibiu. Noteaza datele: 21 – 24 noiembrie si vino la REDAL EXPO SIBIU pentru intalnirea liderilor din domeniu.

Companiile expozante ofera deja primele informatii despre echipamentele si tehnologiile pe care le vor prezenta.

Expo Plast

ALBIS PLASTIC – 50 de ani de experienta in materia prima pentru industria maselor plastice. Rezultatele sunt prezentate la EXPO PLAST SIBIU

ALBIS PLASTIC este una dintre companiile de top din Europa in distribuția si compoundarea termoplasticelor tehnice. Prin gama de produse distribuite a celor mai cunoscuti producatori la nivel mondial (BASF, Covestro, Ineos Styrolution, Lyondell Basell), ALBIS ofera industriei procesatoare de materiale plastice o paleta diversa de granule de inalta performanta, dar si solutii de compoundare si coloranti. Echipa locala de vanzari a ALBIS este una dintre cele mai mari in industria maselor plastice.
Mai multe detalii…
Expo Plast

PACOSAR SERVICES – Prezinta un produs unic pentru injectie si suflare

RAPID INJECT RI 500 este un Polipropilen tehnic ameliorat, unic in industria termoplastica. Acest produs inovator, schimba caracteristicile de topire si racire ale PP si HDPE, imbunatatind productivitate in injectie plastica (pana la 40% la PP si 20% la PEHD).
Mai multe detalii…
Expo Plast

BAUER KOMPRESSOREN – Noua serie de compresoare BAUER VERTICUS in premiera in Romania doar la EXPO PLAST

Compania prezinta pentru prima data in Romania, in cadrul EXPO PLAST SIBIU, noua serie de compresoare BAUER VERTICUS care a fost introdusa pe piata mondiala chiar in acest an.
Mai multe detalii…
Expo Plast

PATRASCU&GANE ENGINEERING – Materiale revolutionare folosite in produse de inalta calitate

Odata cu cresterea volumului si cerintelor in injectia de mase plastice, mai ales a celei din domeniul automotive, FIPA a creat o gama de ventuze din materiale revolutionare, pentru aplicatii la temperaturi inalte, pana la 160° C, precum si pentru piesele din plastic care urmeaza a fi vopsite.
Mai multe detalii…
Expo Plast

BARRIER VACUUM BAGS – Producator autohton de pungi pentru vidat (pungi vacuum multistrat)

Ambalajele inteligente sunt un punct esential in oferta Barrier Vacuum Bags, pentru piata din Romania un element de noutate adus de companie fiind pungile pentru vid - pungi multistrat (5-11 straturi) cu bariera controlata, destinate ambalarii produselor pe maşinile de vidat, cu atmosfera modificata sau ambalare sub vid. Se pot fabrica si dimensiuni atipice, pe trei tipuri: pungi pentru vidat gofrate, netede subtiri si netede groase.
Mai multe detalii…
Expo Plast

TENROM – Solutii tehnice pentru curatenia industriala

Compania TENROM este prima de profil din Romania care ofera un suport tehnic pentru echipamentele de curatenie, prin echipe mobile de service: Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi, Timisoara.
Mai multe detalii…


Urmareste in continuare www.expoplast.ro si fii la curent cu noutatile editiei – tehnologiile prezentate, produsele expuse, conferinte, discount-uri exclusive.


21 – 24 noiembrie 2017
Redal Expo Sibiu


Va asteptam!

Parteneri Expo Plast


Primiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.
Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.
Adresa noastra de contact este: expoplast@euroexpo.ro

Demo Metal