contact: +40 734 660 673

Masini si materii prime la EXPO PLAST Sibiu

ARTEM GROUP TRADE & CONSULT – prezinta la EXPO PLAST produsele S.M.R.E Engineering

ARTEM GROUP TRADE & CONSULTIn calitate de distribuitori ai produselor S.M.R.E. - Italia, (www.smre.it), Artem comercializeaza

  • masini de croit si taiat cu lama oscilanta sau jet de apa,
  • masini de frezat in 3D,
  • masini de lipit cu talpa calda sau de cusut.
Printre acestea:
SM-381-TA
Masina de croit si taiat tesaturi speciale. Foloseste tehnologia cu lame oscilante pentru taierea cu usurinta a unei game largi de tesaturi pre-impregnate sau uscate si prin utilizarea software-ului sau automat de croire in cuiburi, optimizeaza consumul de material.

SM-805-WJ
Masina de taiat cu jet de apa pura ( fara adaos de abraziv) destinata taierii unei varietati mari de materiale: placilor dure compozite, armaturi de fibre de carbon, fibre de sticla etc.

SM-387 STINGRAY
Masina de frezat in 3 axe dedicate unei largi categorii de materiale neferoase, cu o suprafata mare de lucru, turatii ridicate ale axului principal, dotat cu schimbare automata a sculelor si soft CAD CAM special dezvoltat de SMRE pentru o utilizare simpla si eficienta

Puteti testa si viziona aceasta masina la editia din 21-24 Noiembrie 2017 a EXPOPLAST Sibiu


ERENSOY GIDA VE AMBALAJ MAKINALARI SAN

ERENSOY GIDA VE AMBALAJ MAKINALARI SAN

Compania Erensoy a fost infiintata la Istanbul, in urma cu aproape 100 de ani. Inca de la inceput Erensoy au fost comercianti si reprezentanti ai furnizorilor din intreaga lume in Turcia, Bulgaria, Romania si tarile invecinate, oferind, de asemenea, servicii de vanzari si inginerie pentru convertoare de sticle din plastic, umpluturi pentru bauturi, companii de prelucrare a uleiului comestibil. Compania japoneza "NISSEI- ASB", o companie taiwaneza "KAI-MEI" si compania spaniola "AND & OR" sunt trei dintre principalii furnizori.

Compania furnizeaza masini de suflare a matritelor si matrite pentru productia de PET, PP, PC si sticla fabricate prin tehnologia japoneza, precum si masini de extrudare pentru PE, PP, PETG din Taiwan si toate echipamentele auxiliare (compresoare, racitoare, turnuri de racire, dezumidificatoare de mucegai, unitati de dozare) necesare pentru aceasta productie. In plus, Erensoy ofera solutii pentru industria plastica, alimentara, cosmetica sau farmaceutica.

De asemenea, compania furnizeaza masini de ambalat, de fabricatie spaniola, cum ar fi aplicatoare pentru apa, ulei comestibil, bauturi racoritoare carbogazoase, sisteme automate de ambalare si paletizare, ambalare in tava, testere de scurgere si greutate.


ALMITECH

ALMITECH

In cei peste 15 ani de activitate, ALMITECH s-a dovedit un partener de incredere pe piata romaneasca, reprezentand cu succes producatori de echipamente pentru procesarea maselor plastice si poliuretanilor.

Ca raspuns la o piata mereu in evolutie, compania s-a specializat in solutii dedicate clientului, implicandu-se in implementarea multor proiecte importante. Gama de echipamente promovate este una foarte vasta :

  • Sisteme centralizate de transport, alimentare si uscare granule pentru masini de injectie
  • Sisteme complete de racire apa cu consum redus de energie pentru deservire linii procesare mase plastice
  • Echipamente extrudare-suflare pentru repere din zona automotive
  • Instalatii injectie poliuretani
  • Aplicatii injectie mase plastice in sectorul de ambalare
  • Solutii de reciclare deseuri
Dezvoltarea sa este orientata spre crearea unei perspective de stabilitate si siguranta, punand accent pe cresterea nivelului calitativ al pietei.

GREEN BOX este o societate italiana care prin experienta si know-how-ul de 20 de ani in sectorul industrial, dezvolta si realizeaza echipamente pentru a asigura conditii optime de racire si termoreglare in procesele de fabricatie a produselor din plastic din sectoarele de injectie, extrudare si suflare. Criteriile fundamentale dupa care se ghideaza in proiectarea tuturor echipamentelor sunt: economisirea de energie, eficienta ridicata in ceea ce priveste randamentul, utilizarea foarte facila, accesibilitatea optima la toate componentele, modularitate facila la instalare, extensie facila a instalatiilor deja existente. Racitoarele industriale, chiller-ele, free-cooler-ele si termoregulatoarele de proces oferite de Green Box s-au dezvoltat in functie de exigentele specifice tuturor clientilor sai.
Green Box este prezenta si in sectoarele industriale extra-plastice, cum ar fi sectorul biogaz, laser, mecanic, chimic-farmaceutic, alimentar.

TECNOMATIC a fost fondata in 1977, la Bergamo, activitatea sa desfasurandu-se in sectorul mecanic, pentru ca apoi sa devina producatoare de capuri de extrudare pentru tevi din PVC, la inceputul anilor ’80. In anii ’90 se specializeaza in productia de capuri de extrudare de mari dimensiuni pentru material PVC ajungand la o masura de 1200mm, fiind cea mai ridicata produsa in Europa. Intre timp este initiata si productia de capuri de extrudare pentru material PE. La inceputul noului secol, Tecnomatic proiecteaza extrudere noi in 3L/D, caracterizate de tehnologia cea mai actualizata, cu prestatii la nivelul maxim al pietei.

STAR AUTOMATION EUROPE a luat fiinta in 1989 ca fialiala a Star Seiki Co. Ltd. pentru distributia de sisteme de automatizare pentru sectorul de injectie din Europa. Star Seiki Group a fost fondata in Japonia, in 1964, iar in prezent are peste 1000 de angajati in toata lumea si filiale pe toate continentele. Mai mult de 200.000 de roboti instalati in lume dovedesc fiabilitatea ridicata si calitatea produselor. Si acestea sunt doar doua dintre motivele principalele ale loialitatii clientilor in toti acesti ani. De fapt, Star Automation Europe a intampinat solicitarile clientilor sai prin proiectarea de solutii standardizate de inalta fiabilitate, si aceasta datorita numarului semnificativ de produse standard, precum si a experientei unui personal foarte motivat, ce a pus mereu accent pe satisfactia clientului. De asemenea, a mai dezvoltat si multe aplicatii pentru sectoarele ambalare si IML, de mare eficienta.

TECNOFER proiecteaza si construieste din 1976 linii complete de spalare si echipamente individuale pentru recuperarea deseurilor plastice. Datorita tehnologiei dovedite de Tecnofer si a competentelor sale in consilierea clientilor pe durata tuturor etapelor proiectului, fiecare linie de reciclare este conceputa special, imbinand productia de inalta calitate cu fexibilitatea.

PLASTIC SYSTEMS, societate italiana care s-a impus ca leader international in proiectarea, productia si comercializarea echipamentelor auxiliare pentru prelucrarea maselor plastice. Pana in prezent, compania se bazeaza pe o structura puternica si organizata, in continua expansiune, caracterizata de un impuls puternic pentru dezvoltare, constienta fiind de cunostintele aprofundate si experienta din domeniile dezumidificarii, transportului materialelor plastice in granula, mixarii si procesarii polimerilor plastici, in general. Oferta Plastic Systems include, pe langa productia standard, si proiectarea sistemelor speciale, create pe baza specificatiilor clientului.
Expasiunea companiei in cei 20 de ani de activitatea a avut loc nu doar in Italia, ci si in Brazilia si China, cu filiale de productie si comerciale, si in India, cu o sucursala comerciala.

CEMAS ELETTRA are ca punct de plecare o mica afacere locala, in prezent fiind una dintre cele mai mari companii europene in domeniul sau, si este responsabila de proiectarea si dezvoltarea de proiecte complicate foarte avansate din punct de vedere tehnologic, cum ar fi tablouri de bord complete, stopuri de masini si motociclete, bare de protectie de orice dimensiune si linii automate de productie pentru tamburi masini de spalat. Succesul masinilor proiectate in cadrul companiei a permis ca CEMAS sa se afirme pe piata mondiala. Astfel , incepand din 2005 s-au deschis noi sedii in Brazilia, Germania, Turcia, Mexic si birouri comerciale in Rusia, Franta, Spania si China.

BMB este leader in fabricarea masinilor de injectie. Din 1967, luand fiinta dintr-o afacere de familie, se impune ca o realitate cu un nivel tehnologic foarte ridicat si o cunoastere practica care a inovat, transformat si accelerat timpurile.
Gama de productie BMB cuprinde masini intre 65 si 4500 tone forta de inchidere, ce acopera diverse aplicatii, de la zona de ambalare la cea medicala, de la zona automotive la cea casnica.
Productia este impartita in 4 linii, la randul lor impartite in 3 unitati productive care asambleaza si testeaza masinile din seria KW 160-3500 tone, eKW 160-2200 Hybrid, eMC 70-450 tone full-electric si eKW 160-1150 tone. Datorita unui birou de service global, BMB isi poate urmari masinile si clientii indeaproape, chiar daca acestia sunt la mii de kilometri departare.

CRIZAF este o firma italiana fondata in 1954, leader in productia de benzi transportoare, sisteme de umplere si stocare, sisteme de cantarire si numarare. De-a lungul anilor, compania a devenit o organizatie multinationala cu amplasamente de productie in Italia, USA, India si Brazilia isi o retea de distributie in toata lumea (in mai mult de 30 de tari). Produsele Crizaf sunt utilizate in diferite aplicatii si sectoare, printre care cel alimentar, auto, cosmetic, electric&electronic, farmaceutic/medical, ambalare PET, reciclare, etc.
Este un partener tehnologic serios, capabil sa-i garanteze fiecarui client nu doar calitatea, continuitatea si increderea, dar si flexibilitatea si personalizarea, lucrand in stransa legatura cu acesta pentru a-i oferi solutii valide si avizate din punct de vedere tehnic.

CANNON este un grup international ce furnizeaza in toata lumea o gama larga de industrii cu solutii tehnologice dedicate. Domeniile principale de activitate sunt Tehnologiile pentru Procesarea Maselor Plastice (pentru Poliuretani, Compozite si Termoformare), Echipamente pentru Energie&Ecologie, Masini de turnare sub presiune Al, Mecanisme de control electronice industriale.
Fondata in 1965 pentru a produce masini de distribuire spuma poliuretanica, Cannon a ajuns intr-o pozitie de top pe aceasta piata si si-a extins activitatea in si alte sectoare cu dezvoltare rapida din industrie. Diversificandu-se in domenii sinergetice, Cannon ofera o serie larga de produse si servicii producatorilor industriali: pe langa o gama completa de instalatii si masini pentru procesarea continua si discontinua a Poliuretanilor, rasinilor epoxidice si a altor Polimeri obtinuti prin reactii chimice (produsi in Europa, USA, China si Japonia), grupul furnizeaza echipamente pentru Termoformare, Materiale Compozite, Turnare sub presiune Al, Mecanisme de control electronice industriale, Boilere Industriale, Rezistente termice, Instalatii de tratare apa si solutii pentru protectia mediului. Dupa 50 de ani de activitate de succes, gama de solutii dedicate industriale disponibile creste in fiecare an.

GAMMA MECCANICA proiecteaza si realizeaza instalatii pentru regenerarea materiilor plastice. Fondata in 1977, astazi este compusa din 3 divizii, fiecare adresandu-se unui sector specific:
- Divizia de izolatii care produce instalatii pentru producerea de fibre minerale si polistiren extrudat.
- Divizia de materii plastice specializata in masini si instalatii pentru regenerarea materiilor plastice. Instalatiile pot recicla o mare varietate de materiale plastice, sub diverse forme: folie, flacoane, fire, fibre, containere, placi. Datorita noilor sisteme de control electronic al procesului si tehnologiei pentru realizarea sistemului de taiere se obtine o granula omogena si uniforma.
- Divizia dedicata crearii si dezvoltarii de noi tehnologii. In particular aceasta divizie proiecteaza si realizeaza instalatii pentru depurificarea aerului si pentru sectorul de depozitare Experienta si competentele consolidate la un inalt nivel de know how permit companiei sa faca fata exigentelor tot mai mari ale pietelor internationale si sa propuna solutii dedicate fiecarui client.

ST SOFFIAGGIO TECNICA este leader mondial in furnizarea de masini pentru suflarea corpurilor cave din plastic.
Gama de produse ST cuprinde:
- Masini de suflare cu cap de acumulare cu tehnologie 2D conventionala pentru productia de conducte de aer si rezervoare pentru industria automotive; butoaie si bidoane de plastic pentru ambalare industriala.
- Masini de suflare cu cap cu extrudare continua cu tehnologie conventionala 2D pentru productia rezervoarelor de benzina, aplicatiilor pentru sectorul de ambalare, articolelor tehnice, cum ar fi conductele de benzina.
- Masini de suflare cu tehnologie cu aspiratie a piesei 3D pentru productia conductelor de dimensiuni mari si medii pentru aplicatiile automotive.

TRIA este o companie italiana de familie, fondata in 1954. In prezent este coordonata de a 3 a generatie, impreuna cu echipele de suport tehnic si intreg personalul, devenind leader in productia de mori de macinat cu lame, sisteme de transport si macinare deseuri provenind din industria materialelor plastice si cele asociate.
Entuziasmul pentru produsele proprii, atentia la detaliile clientului, cunostiintele tehnice avansate, precum si parteneriatul efectiv cu clientii, furnizorii, partenerii si colaboratorii sai, sunt principalele caracteristici ale Tria de 60 de ani si au contribuit constant la dezvoltarea sa.

WM THERMOFORMING MACHINES proiecteaza si produce masini de termoformare din 1981 si instalatii complete IN LINE din 1992. Ultima generatie de masini de termoformare este rezultatul unor cercetari continue, testari si stranse colaborari cu clientii, producatorii de matrite si furnizorii de materii prime, permitand astfel asimilarea cunostintelor specifice necesare tehnologiei procesului de termoformare si acoperind necesitatile din industria de ambalare.
In plus, WM are o echipa tehnica cu inalta calificare si experienta, angajata permanent in dezvoltarea si imbunatatirea proceselor noi si a solutiilor dedicate, raspunzand la solicitarile specifice ale fiecarui client.

MAGIC MP functioneaza de peste 50 de ani pe piata dedicandu-se in totalitate constructiei masinilor si instalatiilor de extrudare/suflare a materialelor plastice. Cercetarea constanta si dezvoltarea de noi optiuni si solutii tehnologice asigura calitatea ridicata a masinilor, fiecare masina fiind proiectata pentru a intampina necesitatile fiecarui client si acoperind piata in functie de categoria de produs, dimensiunile produsului final, materialul plastic prelucrat si procedura de lucru.


NEAGOE FLUOROPOLIMERI

NEAGOE FLUOROPOLIMERI

Societatea ofera toata gama de plastice industriale sub forma de bare, placi, tuburi, folii, precum si produse finite uzinate.

• Teflon (PTFE)
• Poliamida (PA)
• Polietilena ( PE HMW si PE UHMW)
• Ertacetal C si H (POM C si POM H)
• PET (Ertalite) si PBT
• PEEK
• PVC
• PC - policarbonat compact - bare si tuburi
• Textolit
• Sticlotextolit


CMS SPA

CMS SPA

Fondata in anul 1969 C.M.S. SpA este imaginea CMS Industries, un brand care reuneste doua divizii, cu o cifra de afaceri consolidata de 138 milioane de Euro, patru sucursale si o retea de vanzari si service pentru clienti la nivel mondial.

CMS produce centre de prelucrare cu CN de mare viteza in 5 axe, masini de termoformare si siteme de taiere cu jet de apa care se utilizeaza in diverse sectoare industriale. Pe baza know-how-ului sau si a angajamentului constant in domeniul cercetarii, CMS Plastic Technology isi ofera serviciile ca partener privilegiat pentru intregul proces, de la termoformare la taiere, de la modele la matrite. CMS Plastic Technology ofera o gama larga de masini si centre de prelucrare, capabile sa optimizeze fazele de proces, sa asigure reducerea timpilor de operare si cresterea productivitatii. Elementul esential al performantei sale consta in faptul ca fiecare masina este adaptata nevoilor specifice fiecarui client.


SYNTHESIA GRUP

SYNTHESIA GRUP

Synthesia Grup activeaza din anul 2003 ca distribuitor de materii prime pentru industria de mase plastice, consumabile pentru imprimare si produse chimice. In toti acesti ani, compania s-a dovedit a fi un a fi un partener de incredere furnizind materiale de calitate si servicii competente.

Compania are birouri si depozite in Bucuresti. Synthesia Grup are propriile sale mijloace de transport si departament de logistica, ceea ce permite livrari mai rapidein termen de cateva ore la orice loc in Romania. In relatiile pe termen lung cu clientii, compania s-a dovedit a fi nu numai un furnizor de materii prime, dar, de asemenea, furnizor de suport tehnic necesar industriei in dezvoltare de noi proiecte precum si de a rezolva probleme de productie. Synthesia Grup se bazeaza pe echipa sa dinamica si parteneri profesionisti-producatori mondiali de materii prime, materiale si utilaje pentru industria polimerilor, de imprimare si chimice


Expo Plast