contact: +40 734 660 673

EXPO PLAST 2017 – solutii complete pentru prelucrarea maselor plastice

MOVIPLAST – producator de top de ambalaje din polietilena

MOVIPLAST

Infiintata in anul 1993, Moviplast a ajuns foarte repede in topul producatorilor de ambalaje din polietilena din Romania.

Gama larga a produselor oferite pietei (folii, pungi, saci, sacose, saci gunoi menajer imprimate sau neimprimate), realizate din LDPE, LLDPE, HDPE, MDPE, BOPP sau CPP precum si faptul ca o buna parte din salariati isi desfasoara activitatea acoperind cele 24 ore ale fiecarei zile din saptamana, adica 7 zile din 7, au facut ca Moviplast SRL sa prelucreze anual peste 2.000 tone polietilena, din care in prezent 20% - 30% reprezinta productia destinata exportului in Uniunea Europeana.

Ascensiunea sa a fost determinata de permanenta preocupare pentru innoirea tehnologiilor de fabricatie si realizarea unor produse de inalt nivel calitativ, certificarea ISO 9001:2001 fiind detinuta inca din anul 1997. In anul 2003 societatea a obtinut si certificarea ISO 14001:2004, iar in anul 2005, Moviplast SRL a fost certificata si OHSAS 18001:1999. Organismul de supraveghere pentru aceste certificari este SRAC.


Ferry P&C – solutii complete pentru extrudare, termoformare si decorare

Ferry P&C

Ferry P&C este parte a unui grup de companii Europene prospere "FERRY GROUP" cu valori corporative puternice, valori pe care isi bazeaza activitatile de zi cu zi si actiunile in cadrul companiei: incredere si responsabilitate, profesionalism si inovatie, corectitudine si loialitate.
Impreuna cu partenerii nostri, ILLIG, Diamat, Clever si Ultralight compania ofera solutii complete pentru extrudare, termoformare si decorare in industra de prelucrare a maselor plastice.


2Mila – parteneri de nadejde in domeniul polimerilor

2Mila

Cu peste 17 ani de experienta, 2Mila activeaza in domeniul maselor plastice la nivel international. Competentele companiei si implicarea in dinamica tehnicii diferitelor industrii s-au axat intotdeauna pe materialele termoplastice (ETP) si au facut din 2Mila un partener ideal in alegerea unor produse performante si cu privire la compusi de prima clasa sau calitatile materiilor brute industriale.

Marcile de polimer 2Mila sunt:
• NOVALUX – Policarbonat
• NOVAKRAL – ABS
• NOVABLEND – PC/ABS


SKY PLASTIC GROUP AG - de la deseuri la materiale plastice secundare

SKY PLASTIC GROUP AG

Sky Plastic este un lider European in reciclare si compoundare de materiale plastice. Compania preia deseuri din plastic si le foloseste pentru a produce o gama variata de materiale ce pot fi refolosite. In acest fel, plasticul redevine o resursa variabila putand fi refolosit.

In plus, imbunatateste caracteristicile plasticului reciclat adaptand produsele pentru aplicatii tehnice focusandu-se pe satisfacerea nevoilor clientilor.

Prin aceste procese, tot mai putine materiale plastice ajung la depozitele de deseuri sau la valorificarea termica ceea ce aduce un plus pentru mediul inconjurator. Energia necesara pentru producerea de plastic reciclat este cu mult mai mica decat cea necesara pentru producerea de materiale virgine si in acest fel emisiile de carbon sunt minimizate.


AIRO&CO – distribuitor de top pentru produsele actionate cu aer comprimat

AIRO&CO

De la pasiunea unei singure persoane pentru produsele actionate cu aer comprimat si multa munca a devenit realitate una dintre cele mai serioase firme distribuitoare de echipamente pneumatice din Romania. In 2007 a fost infiintata Airo&Co, iar dupa 10 ani compania a trecut la nivelul urmator cu un magazin online (www.epu.ro) de echipamente pneumatice, incepand cu cele mai uzuale produse folosite in industrie, pana la cele mai ciudate produse, fitinguri din policarbonat sau metalice, distribuitoare actionate pneumatic sau electric, unitati de preparare aer, cuple si racorduri metalice, amortizoare de soc, cilindri de diferite marimi si diametre, furtunuri de diferite diametre, lungimi sau culori, pentru aer sau pentru alte aplicatii, robineti industriali, filtre Y, manometre, uleiuri si multe altele.


FAPOLYMERS – serviciu unic de distributie produse

FAPOLYMERS

Fapolymers ofera un serviciu de distributie de produse de materii prime si tehnopolymeri de la cei mai cunoscuti producatori petrochimici din Europa si din lume.
Gama de produse include materii prime virgine, off grade si materiale industriale.
Deasemenea, o atentie deosebita o dedicam dezvoltarii aplicatiilor cu materiale de noua generatie: polymeri regenerati, biopolymeri (biodegradabili si biocompostabili cum ar fi PLA si Copoliesteri) si compound incarcat natural (ex:PPcu fibra de cocos,lemn,etc).

Fapolymers este in masura sa produca la cerere materii specific la cererea clientilor sai, precum si colorarea intregii game de tehnopolymeri ,chiar si in cantitati reduse.
Societatea dispune de toata gama de polymeri tehnici rinfortati si incarcati cu variate procentaje in functie de aplicatiile specificate.
Toate produsele sunt disponibile cu baze virgine sau in versiune economica pentru aplicatii industrial.


Expo Plast